Reklama
 
Blog | Veronika Mikulová

Zimní boty 3

Případ mých bot ještě zdaleka nekončí – mám tady velmi zajímavý materiál, který nelze nezveřejnit. Chcete vědět, jak sprostí dokážou být lidé, kteří sedí v kancelářích jednatele společnosti??? Čtěte. (Publikuji po osobním souhlasu jiného poškozeného, jehož kauza nakonec skončila v neprospěch prodejců.)

 

Pan Řezníček si stejně jako já zakoupil drahé boty Rieker, které byly bleskurychle nepoužitelné, neboť do nich silně zatékalo – samozřejmě, jsou prošívané! Dotyčný se ale nedal, najal si advokáta, věc řešil soudním posudkem a spor nakonec vyhrál – peníze mu byly vráceny a posudek uhrazen. Jednatel společnosti MDV-IMPORT s.r.o. Ing. Martin Dostál zaslal panu advokátovi následující sdělení:

Cituji v přesném přepisu, gramatické a stylistické chyby v dopise, ač je to k nevíře, jsou skutečně původní a dílem jmenovaného jednatele!

Reklama

Vážený pane Kanárku, ve věci reklamace pana magistra Jaroslava Řezníčka Vám na základě Vašeho dopisu ze dne 12.2.2010 sděluji, že částky xx,- + xx,- budou vyplaceny při předání předmětného páru obuvi kdykoli ve všední den mezi 9 a 18 hod na provozovně Obuv u kozáka, Horova 37a v Brně. Nemáme zájem na soudním sporu, jelikož obuv zn. Rieker je s ohledem na pohodlnost vyráběna technologií přišívaní svršku s podešví, nemůže být logicky vodotěsná a tudíž vyhovovat zkostnatělým ČSN. S informováním výrobce (pozn. autora: pan Řezníček se zmínil, že napíše také výrobci) se nemusíte obtěžovat, to uděláme samozřejmě my, ať se i renomovaný celosvětový výrobce něco přiučí o našich zákaznících, kteří nechápou jeho fylozofii. Panu magistru (pozn.autora :  prosím doporučte, ať raději příště nakupuje výhradně plastovou lepenou obuv, nejlépe v některé z vietnamských tržnic, výběr je tam veliký a bude jistě spokojen.

 

Vulgární tón a sprostá vyjádření tohoto jednatele pana Řezníčka zaskočilo natolik, že se mi dopis rozhodl telefonicky přečíst a podělit se – děkuji mu za to. Činím totéž, neboť jsem přesvědčena, že takové chování nemá zůstat opomíjeno… Co o tom soudíte vy?